1szy raz kupilem, zadnego ostrzezenia, nic odkopa ban. Wogole prawda jest taka ze trzeba byc ladnym amatorem zeby karac ludzi za Tarcze ktora jest dostepna w menu. Skoro ten gear jest nielegalny na danym servie nalezy go usunac z menu, jak niewiecie jak moge wam przewinac.
Ktos wchodzi na serw kupuje cos co jest w menu i dostaje bana, polaczkowo.....
Nikt absolutnie nikt jak wchodzi sobie na farta na jakis serw nie czyta zasad, ani tymbardziej nie wchodzi na www serva aby obadac cala strone rules. Poor kids.
_________________ Oldschool gamers
Ostatnio zmieniony przez Gitmajonez 2010-12-21, 20:03, w całości zmieniany 1 raz
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Węgorzewo
Wysłany: 2010-12-21, 22:32
No w sumie też się dziwię, że w ogóle tarcza i autokampa są dostępne. Zawsze jak jestem na serwie (może i rzadko, ale jednak) to widzę, że się bany za to sypią.
Nie można dać restricta? Przecież to max kilka minut roboty...
Gitmajonez napisał/a:
Zwykly Klamca, ale tak jest najprosciej.
Nie powiem, że się w pełni zgadzam, ale Cybera na serwie to ja ze dwa razy od wakacji widziałem :>
No w sumie też się dziwię, że w ogóle tarcza i autokampa są dostępne. Zawsze jak jestem na serwie (może i rzadko, ale jednak) to widzę, że się bany za to sypią.
Nie można dać restricta? Przecież to max kilka minut roboty...
Gitmajonez napisał/a:
Zwykly Klamca, ale tak jest najprosciej.
Nie powiem, że się w pełni zgadzam, ale Cybera na serwie to ja ze dwa razy od wakacji widziałem :>
Bo może sam żadko wchodziłes? ^^ Ja go widze dzien dnia :)