Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: eSka
2011-01-09, 10:18
Gra na serwerze
Autor Wiadomość
Moordi 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-01-06, 18:11   

Life dziecko co Ty sie tak do mnie przypier**** jak masz jakis problem to mozemy to jakos inaczej wyjasnic a nie poprzez to ze napinasz sie na forum.

^Life 
www.c1c.pl

Wysłany: 2011-01-07, 12:41   

Ishiguro napisał/a:
K.... ty jesteś dziecko... jak NS ma staty 25:7 TO BANA napewno dajesz, a jeśli by STEAM miał takie staty to NIE NIE ON JEST PRO. A poza tym MoOordi mówi mi kto cheatuje na servie jak na nim nie gram, a nie kogo on chce, żebym zbanował. I tak cię na servie nikt nie szanuje, a mnie sobie możesz banować... nie jestem botem, że będę płakał "ojeju dostałem bana! łeeeeeeee" potrafię się odbanować :D

I po prostu lepiej już nie pisz na forum i nie wchodź na server, bo to ci i tak nie przywróci dawnego poziomu...

A poza tym ten kogo zbanowałeś (nie będę tutaj pisał nicku) nie był moim kolegą... Nie miał steam'a a miał staty ok. wtedy 18:4(?)... Jakby miał steama to na pewno byśgo nie zbanował... Wiem to... I ja go sprawdzałem chyba 30 razy bo go podejrzewali i był czysty... To, że robi skany jako NS to nie znaczy, że cheater.

Już więcej nie pisze... Mam nadzieję, że zrozumiesz swój błąd o faworyzowaniu steama...

Steam jest zawsze steam 90% szans ze gosc jest czysty a jak nie to zawsze moze miec pecha i go zbanuje VAC. Te wasze ns mial wh i to moje zdanie. Banuj swoim sposobem (mordi mowi, insugiro banuje) a od mojego wara. Skoro byl pro a mial wtedy statystyki 30(pare)-5 chyba co mnie malo interesowalo byl podejrzany, po moich ogledzinach i niestety. albo czit pojdzie z serwera albo 10 normalnych.
Mordi pozatym zastanow sie nad tym co piszesz idioto jak moge byc dzieckiem skoro jestesmy w podobnym wieku ?. Tym pisaniem piszesz o sobie. Nic do ciebie nie mam ale mnie wkurzasz nic nie wart jestes a piszesz jak jakis admin jeszcze rozkazujesz temu insugiro, jakby nie mial walsnego rozumu.

Moordi 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-01-07, 13:56   

taak. 15 lat no tak tak. Ej przepraszam ale nie bedzie mnie pan bil?:< wez sie dziaciaku nie osmieszaj. napinasz sie przez ten jebany kabelek jak bys nie wiadomo kim byl. dla mnie byles jestes i bedziesz nikim. Koniec spamowania na forum odpowiedzialem Ci juz tyle razy ze juz Ci starczy i do tego te twoje pseudo inteligentne odpisywanie az sie nie chce tego czytac. dodatkowo jak jetes tak super ogarniety "vac mu da bana" chyba musisz to idioto zglosic zeby dsotal bana ale widocznie do Ciebie i na twoja wies juz takie informacje nie dochodza. Dowidzenia?

Ishiguro
Obey your Master!

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-01-07, 15:17   

"insugiro" - nawet nie potrafisz napisać mojego nick... To świadczy o twojej inteligencji...

^Life 
www.c1c.pl

Wysłany: 2011-01-07, 19:04   

Moordi napisał/a:
taak. 15 lat no tak tak. Ej przepraszam ale nie bedzie mnie pan bil?:< wez sie dziaciaku nie osmieszaj. napinasz sie przez ten jebany kabelek jak bys nie wiadomo kim byl. dla mnie byles jestes i bedziesz nikim. Koniec spamowania na forum odpowiedzialem Ci juz tyle razy ze juz Ci starczy i do tego te twoje pseudo inteligentne odpisywanie az sie nie chce tego czytac. dodatkowo jak jetes tak super ogarniety "vac mu da bana" chyba musisz to idioto zglosic zeby dsotal bana ale widocznie do Ciebie i na twoja wies juz takie informacje nie dochodza. Dowidzenia?

Mam nadzieje,ze znalazles juz nowy serwer do gry.

Moordi 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-01-07, 19:19   

nie potrzebuje nowego serwera wole zostac tutej i sie z Ciebie smiac kaleko.

Ishiguro
Obey your Master!

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-01-08, 08:09   

Ah... te forum... Life ciekawe czy w "realu" byś też był taki... Pewnie nie, bo by ci ktoś szybko morde obił...
Ostatnio zmieniony przez Ishiguro 2011-01-08, 08:09, w całości zmieniany 1 raz  

karat'00q

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2011-01-08, 08:46   

Life udajesz kozaka. Znajdę Ci na tym jebanym serverze tylu czitów na steamie i co ? Myślisz, że VAC będzie banował ? phi. Obecnie steam, daje 100 % pewność, że koleś czysty na ESL'u, nigdzie indziej takowej nie masz. Czy to TP/FFA/CW/MIX wszędzie są ochłapy, które grają na dopalaczach aby dowartościować się do lepszych. Więc skończ swoje rozumowanie, że 90 % steamowców jest czystych bo to nie prawda; >

Moordi 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-01-08, 11:27   

karat'00q napisał/a:
Life udajesz kozaka. Znajdę Ci na tym jebanym serverze tylu czitów na steamie i co ? Myślisz, że VAC będzie banował ? phi. Obecnie steam, daje 100 % pewność, że koleś czysty na ESL'u, nigdzie indziej takowej nie masz. Czy to TP/FFA/CW/MIX wszędzie są ochłapy, które grają na dopalaczach aby dowartościować się do lepszych. Więc skończ swoje rozumowanie, że 90 % steamowców jest czystych bo to nie prawda; >

DOKALDNEI MOZE GO WKONCU USWIADOMILES.... Chociaz watpie bo do niego to jak do slupa.

Ishiguro
Obey your Master!

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-01-08, 13:30   

karat pierwszy raz widze cie na forum, ale widać, że jesteś ostry... To dobrze...

Już Cię lubię!

karat'00q

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2011-01-08, 22:04   

Ishiguro napisał/a:
karat pierwszy raz widze cie na forum, ale widać, że jesteś ostry... To dobrze...

Już Cię lubię!

Nie gram często na FFA 2 :) A jak gram to pod nickiem / HeHeHeHe, stk<3, karattt !, ewq ;)

Ishiguro
Obey your Master!

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-01-09, 09:44   

heh spoko

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi