K.... ty jesteś dziecko... jak NS ma staty 25:7 TO BANA napewno dajesz, a jeśli by STEAM miał takie staty to NIE NIE ON JEST PRO. A poza tym MoOordi mówi mi kto cheatuje na servie jak na nim nie gram, a nie kogo on chce, żebym zbanował. I tak cię na servie nikt nie szanuje, a mnie sobie możesz banować... nie jestem botem, że będę płakał "ojeju dostałem bana! łeeeeeeee" potrafię się odbanować :D
I po prostu lepiej już nie pisz na forum i nie wchodź na server, bo to ci i tak nie przywróci dawnego poziomu...
A poza tym ten kogo zbanowałeś (nie będę tutaj pisał nicku) nie był moim kolegą... Nie miał steam'a a miał staty ok. wtedy 18:4(?)... Jakby miał steama to na pewno byśgo nie zbanował... Wiem to... I ja go sprawdzałem chyba 30 razy bo go podejrzewali i był czysty... To, że robi skany jako NS to nie znaczy, że cheater.
Już więcej nie pisze... Mam nadzieję, że zrozumiesz swój błąd o faworyzowaniu steama...
Steam jest zawsze steam 90% szans ze gosc jest czysty a jak nie to zawsze moze miec pecha i go zbanuje VAC. Te wasze ns mial wh i to moje zdanie. Banuj swoim sposobem (mordi mowi, insugiro banuje) a od mojego wara. Skoro byl pro a mial wtedy statystyki 30(pare)-5 chyba co mnie malo interesowalo byl podejrzany, po moich ogledzinach i niestety. albo czit pojdzie z serwera albo 10 normalnych.
Mordi pozatym zastanow sie nad tym co piszesz idioto jak moge byc dzieckiem skoro jestesmy w podobnym wieku ?. Tym pisaniem piszesz o sobie. Nic do ciebie nie mam ale mnie wkurzasz nic nie wart jestes a piszesz jak jakis admin jeszcze rozkazujesz temu insugiro, jakby nie mial walsnego rozumu.
taak. 15 lat no tak tak. Ej przepraszam ale nie bedzie mnie pan bil?:< wez sie dziaciaku nie osmieszaj. napinasz sie przez ten jebany kabelek jak bys nie wiadomo kim byl. dla mnie byles jestes i bedziesz nikim. Koniec spamowania na forum odpowiedzialem Ci juz tyle razy ze juz Ci starczy i do tego te twoje pseudo inteligentne odpisywanie az sie nie chce tego czytac. dodatkowo jak jetes tak super ogarniety "vac mu da bana" chyba musisz to idioto zglosic zeby dsotal bana ale widocznie do Ciebie i na twoja wies juz takie informacje nie dochodza. Dowidzenia?
taak. 15 lat no tak tak. Ej przepraszam ale nie bedzie mnie pan bil?:< wez sie dziaciaku nie osmieszaj. napinasz sie przez ten jebany kabelek jak bys nie wiadomo kim byl. dla mnie byles jestes i bedziesz nikim. Koniec spamowania na forum odpowiedzialem Ci juz tyle razy ze juz Ci starczy i do tego te twoje pseudo inteligentne odpisywanie az sie nie chce tego czytac. dodatkowo jak jetes tak super ogarniety "vac mu da bana" chyba musisz to idioto zglosic zeby dsotal bana ale widocznie do Ciebie i na twoja wies juz takie informacje nie dochodza. Dowidzenia?
Life udajesz kozaka. Znajdę Ci na tym jebanym serverze tylu czitów na steamie i co ? Myślisz, że VAC będzie banował ? phi. Obecnie steam, daje 100 % pewność, że koleś czysty na ESL'u, nigdzie indziej takowej nie masz. Czy to TP/FFA/CW/MIX wszędzie są ochłapy, które grają na dopalaczach aby dowartościować się do lepszych. Więc skończ swoje rozumowanie, że 90 % steamowców jest czystych bo to nie prawda; >
_________________ Stara zyga serverowa, ulow jakich mało ; <
Life udajesz kozaka. Znajdę Ci na tym jebanym serverze tylu czitów na steamie i co ? Myślisz, że VAC będzie banował ? phi. Obecnie steam, daje 100 % pewność, że koleś czysty na ESL'u, nigdzie indziej takowej nie masz. Czy to TP/FFA/CW/MIX wszędzie są ochłapy, które grają na dopalaczach aby dowartościować się do lepszych. Więc skończ swoje rozumowanie, że 90 % steamowców jest czystych bo to nie prawda; >
DOKALDNEI MOZE GO WKONCU USWIADOMILES.... Chociaz watpie bo do niego to jak do slupa.