Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: eSka
2011-05-17, 16:02
BLOW MAM WH AIM I NIE MAM STIMA
Autor Wiadomość
JamF@n 

Wysłany: 2011-05-17, 14:41   BLOW MAM WH AIM I NIE MAM STIMA

o ile wiem to Regulamin zabranie bycia adminem jeszeli się nie ma steama a ten admin właśnie go nie posiada i mi się to bardzo nie podoba że ktoś kto sam może mieć cheaty decyduje kto je ma.!

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-05-17, 14:58   

nie ten dzial, brak wzoru ale wyjatkowo pozwole sobie na wypowiedz ktora moze po zamknieciu przez Esie tego tematu - zapobiegnie zalozeniu takowego poraz drugi

Otoz skad wiesz, ze nie ma Steama ?? Bo wszedl na NS ? Tutaj nie ocenia sie ludzi po tym na czym graja a jak graja lub jak sie zachowuja.

KAZDY admin posiada Steam !! Jednak to, ze ktos wejdzie na NS (bo defacto szybciej i wygodniej w ten sposob chcac tylko chwilowo ogarnac serwer lub sprawdzic, czy wszystko ok)

Jesli dla Ciebie skill i ogar w CSie to posiadanie Steam za 15 zl to Twoja sprawa.

Osobiscie korzystam z NS poniewaz jest wygodniej, szybciej (zwlaszcza gdy na Win7 klient Steam lubi stwarzac duzo problemow). Co nie oznacza, iz nie posiadam konta Steam (defacto 3 letnie) i z niego nie korzystam. Jednak chcac wejsc wieczorem na rundke czy dwie - 1 klik w ikone i bez zbednego oprogramowania i zamulaczy - juz jestem na serwie. Chce sprawdzic wyrywkowo czy na serwerze ok ? 1 klik i juz jestem !

A ze to budzi kontrowersje ? Nie interesuje mnie to jak i zapewne ofiary tego nieszczesnego tematu

Tak wiec na wlasnym przykladzie oraz ogolnikowo wyjasnilem Wam, ze NS jest przydatne a gre i graczy ocenia sie na podstawie ich zachowania i sposobu gry a nie na podstawie platformy na jakiej graja i czy posiadaja TAK KUR.. ZAJE... CZYSTEGO STEAMA PRO DLA GRACZY ELO ...

Osobiscie z czystym sumieniem stwierdzam, iz banujac ewidentnych odpalencow - ok 50% z nich to ZAJE... CZYSTE I PODWYZSZAJACE SKILLA I SZACUN WSROD KOLEGUFFFF STEAM_ID

Tyle - przestan pier.... kolego i pomysl zanim napiszesz

Pozdro & Peace

:roll:

blow 
SRAMNAKLAN

Wysłany: 2011-05-17, 15:02   

napiszę chyba do papieża, 'bo mi się nie podoba' że tylu pedofilii wśród księży...

nie wiem czy to skarga czy zażalenie czy jak to tam nazwać,ale urzekła mnie ta historia.
nigdzie nie masz napisane że admin ma obowiązek posiadania stima - to raz.
nigdy nie wiesz na pewno czy takowego stima nie posiadam bo mogę sobie siedzieć na ns-ie i pykać-to dwa.
na moje pytanie skąd wiesz że nie mam, wyśmiałeś mnie od 'nieogarów' i stwierdziłeś że 'to widać!'. bystrzak myśli że tylko on umie wpisać status - gratuluje, ale nie o to pytałem.
masz zastrzeżenia do mojej gry, proszę nakręć mi demo chętnie obejrzymy.
nie wiem na co liczysz, ale myślę że się przeliczyłeś :roll:

eSka 
eSka <3, Chmiela.

Zaproszone osoby: 16
Pomogła: 34 razy
Wysłany: 2011-05-17, 16:02   

NIE WIDZĘ, ŻE TRZEBA MIEĆ STEAM?! http://cs-serwery.pl/foru...admina-vt29.htm
że i tak ten głupi występ się skończy.

Będzie raj - więc śmierci NIE MA!

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(