Nick: rofl
Znajomość AMX - nie za zbytnio, zajmuje się graniem nie zabawą;p
Mikro: mam ale rzadko podłączony.
Steam: Jest
Ile możesz przekazywać na serwer? - Nic:) nie stać mnie :D
Coś od siebie - Chcę dostać admina na tym serwie żeby trochę doplinować porządku, nie wiem czy byłbym jedynym adminem ze steam ale w kazdym bądź razie znam sie troche na grze i na graczach więc wiem kiedy, kto i jak oszukuje;) poza tym jako że mam steama jest mi bardzo łatwo ściągać za sobą kumpli do gry i pomagać temu serwerowi się rozrosnąć.
Tyle, dz;)
Wiek: 19 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 170 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2010-04-07, 20:38
Nie dajesz kasy , czyli nie masz szans na admina. Smutna prawda. Widziałem Cię tylko raz , a bana można wyjaśnić na forum od tego ono jest. Z tego co wiem każdy admin ma steam , gdyż jest taki wymóg.
_________________ O jak dobrze być pierdolniętym w głowę.
Patrzeć na czarno biały świat, widzieć tylko tą lepszą połowę.
Gdy wokół ludzie normalni, nie pozwolę szarą normalnością się nakarmić...
nie wiem gdzie Ty widziales taki wymog euro z tym ze kazdy admin musi miec steam :] bys wiecej gral na serwie to bys to sam zauwazyl :] a Ty rofl pograj troche poudzielaj sie i bez kasy adma nie dostaniesz zapewne ;p
Wiek: 19 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 170 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2010-04-08, 22:18
Na FFA ktoś bez steama mam znikome szanse na admina, więc tu też powinno być coś takiego. Skoro ktoś ma kasę by kupić adma to również powinien mieć kasę na steama.
Oświeć mnie kto z adminów na FFA2 nie ma steam teraz?
_________________ O jak dobrze być pierdolniętym w głowę.
Patrzeć na czarno biały świat, widzieć tylko tą lepszą połowę.
Gdy wokół ludzie normalni, nie pozwolę szarą normalnością się nakarmić...
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa