Nick na serwerze: Janik
Znajomość amxmodx: Idealnie (adminowałem już na ponad 6 serwerach)
Masz mikrofon?: tak
Masz Steama?: zainstaluje się jak będzie trzeba
Ile możesz przekazywać na serwer?: minimalna stawka 10zeta miesięcznie (Robie moto i mam troche wydatków)
Dodać coś od siebie:
hmm...
To tak. Serwer znalazłem jakoś po formacie kompa, gdzie straciłem steama i wszystkie serwerki. Od razu spodobała mi się atmosfera. Spotkalem kumpla (^InFiNiTy^) jak się okazało admin xD Adminowaliś my jakieś 2 lata temu razem na duzej sieci serwerów :)
OSTATNIO ADMINOWAŁEM NA SERWERACH:
Uszatek FFA (rezygnacja z powodu przerwy): serwer w pierwszej 5tce Polskich.
Cs-Mmz (H@ frajer, ciota itp itd.. szkoda gadać): serwer też jakoś w top15 na gametracker
To były 2 najważniejsze dla mnie serwerki
Wcześniej:
k3net (uczyłem się amxa i straciłem admina xD)
nonsteam.pl (razem z infinity)
było jeszcze tego troszkę ale niestety brak pamięci do błahostek :)
Na koniec:
Ogarniam cziterów, wydaje mi się że świetnie, ponieważ przez kadencję 3miesięczną na cs-mmz 31/31 slotów zbanowałem full osób i żadnego uomnieniaa, a nawet ss na forum :) Więc trafne bany (czasami się trafi... jak każdemu, nikt idealny nie jest)
Ogarniam większość potrzebnych komend których nie ma w amxmodmenu.
Typu "amx_s...s nick ilość" - na ss :) (czasem nawet dodają tą komendę do modmenu :)
Przepraszam za niedociagnięcia w ciągłości tekstu ale szybkie pisanie=łamanki graficzne :)
Niby mało ludu mnie zna, ale chciałbym pomóc, i zacząć ogarniać lud na serwerku, bo jak wiadomo im więcej adminów tym milej się gra.. (no chyba że graczem jest cheater :) )
Pozdrawiam... i dziękuję za przeczytanie mojej lektury:)
dziwi mnie to jak żes taki ogar to nie wiesz ze podczas bana się nie wchodzi na serwer? ;)
ss wrzuciles - ok
ale po co wbijales na serwa ?:P i jeszcze sie tym chwaląc ? ;) heh troche dziwna sytuacja no ale dostałeś bana i zaraz znowu wbiłeś ? oO tak sie nie robi ;) jak ban to ban , nie wazne czy masz zmienne IP ;)
Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 291 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2010-03-01, 18:06
aa pamiętam cie z nonsteam.pl :DD jak ja tam zaczołem wbijać to ty jakoś po tym już poszedłeś gdzie indziej :D w sumie był bym na tak :) kwestia pogrania więcej na serwie i odwiedzania forum :p
_________________ ..Poczuj to, to ze słabości siła,
Bo skąd byłaby złość, gdyby nie było miłości,
Lub byłaby ona niemiła..
Madziarka grycuk jest spoko, ale sam powinieneś wiedzieć jakie zdanie na jego temat ma większość graczy/ adminów. Mi podpadł :) Lekko bo lekko. Ale zawsze jest xD
Sinan- Grać mi sie chciało wiec na szybkości zupałem ssy i wbiłem na serwa xD :)
Gram już ze 3tygodnie na serwerze, ale ostatnio właśnie jak łapałem admina na serwach to jakoś grałem miesiąc czasami półtora :) ehhe
Co do upomnień miałem zły dzień, no ale cóż przynajmniej reklama: "Szukamy adminów...."
I nie graliśmy raz tylko kilka: Fartuch^^, aCCu^| , _sSkilla^| widziałem ża zaczynasz mnie obserwować jak miałem przypałowe akcje z tobą :)
No nic może nie zamykajmy tematu, po prostu odświeżę go jak troszke przypakuje na serwie i forum :)
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Jestem na Nie, widzialem Cie moze z 2razy na serwie ;d na forum tez dopiero wbiles ;d, pograj troche i sie poudzielaj to bede na Tak...narazie Close ;d