jestem za tym,aby flagi byly przydzielane osobom od tego wieku,ewentualnie wybitnym 17 letnim.poniewaz nie chcemy ffa/4fun tylko Tp.ten serwer inaczej nie bedzie ogarniety.
mlodzi gracze sa nieco na swoj sposob ,niedojrzali.naprawdedo tego trzeba miec dobre podejscie,nie mowie tu o kulturze nawet,ale o ogarnieciu gry,celu tej gry ,zasadach podstawowych,i srodowisku.
sam pameitam jak mialem 15 gralem w cs.jedyne co vbylo dla mnie wazne upokorzyc wyrzucic.nie wazne jakie zaady oby tylko otwierac i pokazac wladze.
dzis chyba to nie jest nasz cel ,tak mysle.poza tym do Administrowania potrzeba,powaznego i konsekwentego podejcia.co u gtraczy mlodych,nazywajmy rzeczy po imieniu. jest po prostu czyms niezrozumialym.i brak opanowania,wszysnanie klotni,bezsensownych.
zacznijmy tworzyc,nie rzezbic w gownie. tyle mojego.
P.S. nie jestem swiety.jestem czlowiekiem.lecz troche serwerow prowadzilem i byly one na poziomie.przynajmniej w 2/5 przypominajacych te z ESL.
zacznijmy w koncu idc do przodu,na komercje bedzie czas.im wiecej populacji na poziomie tym wiecej chetnych do wspolpracy ludzi ogarnietych,takze zachecam do porzadnego oceniania graczy.branie pierwszego lepszego jest bezsensowne ,gdyz uczyni to nas serwer skwerem dziecym.
I ludzie ponizej ogolnie przyjetego wieku dojrzerwania.nie czujcie sie urazeni,taka jest prawda,zycie was nie doswiadczylo i nie nauczylo jak egzystowac wraz z otaczajacym nas swiatem,co tworza ludzie,wiec nie bedziecie takze mieli pojecia jak postepowac z ludzmi na serwerze. Rozwazcie to biorac nastepnych.starczy dzieciniarstwa w cs.
A propo. Przypominam Counter Strike jest gra dozwoona od lat 16 !!! co strasznie koliduje z minimalnym wiekiem kandydatow wymaganym do ubiegania sie o Flagi.
Jednak przyjmujesz ogolny wzorzec a powinno sie rozpatrywac kazdego z osobna
Fakt, ze wiele osob ponizej 18 roku zycia nie nadaje sie na admina, ale sa tez tacy powyzej tego wieku ktorzy nie powinni otrzymac flag
Co do 15- 17 latkow - to nie jest tak, ze takie osoby nie moga adminowac - powiem szczerze ze znam sporo osob w takim przedziale wiekowym ktore adminuja wzorowo. Pamietam nawet z poprzedniego serwera na ktorym gralem admina w wieku 16 lat i powiem szczerze ze nie bylo zadnych zastrzezen
Obecnie na serwerze jest zasada ze jesli ktos nie narazil sie nikomu i jest rozpoznawalny chocby po krotkim okresie gry - dostaje szanse adminowania - jednak jesli sie nie sprawdzi - flagi utraci
Fakt, ze zdarzaja sie osoby nieodpowiedzialne ktore potrzebuja admina tylko dla wlasnych korzysci jednak nikt nie jest w stanie wyczuc intencji zadnego gracza.
Reasumujac - uwazam, ze wiek jest istotny przy awansie na admina - jednak nie jest On priorytetowy i bardziej powinno sie zwracac uwage na dojrzalosc emocjonalna a nie rocznikowa - a takowa potrafi byc rozwinieta u niektorych 16 latkow niz "doroslych" 20-latkow ktorzy maja w glowie chaos
Badzmy bardziej ufni i dajmy szanse sie wykazywac
Pozdrawiam
Rockford
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
mlodzi gracze sa nieco na swoj sposob ,niedojrzali.naprawdedo tego trzeba miec dobre podejscie,nie mowie tu o kulturze nawet,ale o ogarnieciu gry,celu tej gry ,zasadach podstawowych,i srodowisku.
Niedojrzali może do mikro itp. Ale znajmość amxmodmenu oraz podstawowych umiejętnosci nie koliduje z wiekiem. Jeden będzie miał 16 i będzie wiedział więcej od tego co ma (np) 21 :) .
Co do reszty duże brawa!
dlatego nie bierzemy każdego na admina wymogami jest steam, no i ogranie jeśli koleś gra często go widzisz a nawet pogadasz z nim to daje CI jakiś kredyt zaufania i wiesz że możesz spróbować mu dać admina a czas pokaże czy to dobra czy zła decyzja.
Wiadome że poniżej 16 lat ciężko aby dostał admina przynajmniej ja tak uważam i popieram Twoje zdanie.
Sam chce aby TP, ffa i 4fun było najbardziej ogarnięte (najbardziej mi na TP zależy)
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
unnamed9191 Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 111
Wiadome że poniżej 16 lat ciężko aby dostał admina
dwoch jest.
[ Dodano: 2010-12-24, 12:59 ]
Cyb3rshot napisał/a:
Niedojrzali może do mikro itp.
co do mikro. jesli nie masz 16 lat,badz nie przeszedles mutacji,Twoj glos piszczy ,a wiec jest dkuczliwy,dlatego ciagle katuje,aby ograniczac "mlodych" tylko do info.
Cyb3rshot napisał/a:
Ale znajmość amxmodmenu oraz podstawowych umiejętnosci nie koliduje z wiekiem. Jeden będzie miał 16 i będzie wiedział więcej od tego co ma (np) 21 :) .
to nie ma nic do rzeczy.amx mozna zalapac w pare godzin.to nie jest problem.
piszac o srodowisku itd. chodzilo o nutke wyrozumialosci,umiejetnosc obiektywnego analizowania sytuacji ROZNYCH. wtedy dopiero mozna mowic ze ktos jest osoba ogarniajaca gre Counter Strike.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
JA JESTEM MILYM DOJRZALYM OGAREM I CO Z TEGO WYNIKA -NIC NA ADMA CZEKAM 2 MIESIĄC PISALEM DO CIEBIE MALIT 3 RAZY BEZ ODZEWU WNIOSEK -ODDAJMY WLADZE W RECE MŁODOCIANYCH PRZEST. POZDRO ***** V *****
No w sumie co racja to racja... juz kilku kandydatów pisalo na SB ze pisze do Ciebie Malit i pisze, a Ty nic... musisz sie określic... Wóz albo przewóz. Dajesz adma albo nie.
_________________ "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć"
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa