Z powodu ogromu wolnych miejsc na admina postanowiliśmy zorganizować promocję.
Na jej czas składki na serwery zostały zmniejszone do symbolicznych kwot.
Zapraszamy do skorzystania poprzez złożenia podania w odpowiednich
działach wybranego serwera .
Taka oferta może się już nie powtórzyć
Admin na 1 miesiąc 10zł PRZELEW LUB 10zł98gr SMS LUB 12zł38gr z telefonu stacjonarnego
Admin na 2 miesiące + 1 tydzień gratis 15zł PRZELEW LUB 23zł18gr SMS LUB 24zł76gr z telefonu stacjonarnego
Admin na 3 miesiące + 1 tydzień gratis 20zł PRZELEW LUB 30zł50gr SMS LUB 31zł13gr z telefonu stacjonarnego
OPCJA NA 3 MIESIĄCE JEST NAJBARDZIEJ OPŁACALNA DLA WAS ORAZ DLA NAS
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
A jako stały gracz tej sieci zyczylbym sobie aby na serwerze (FFA) wykupili spowrotem admina Ci ktorzy mieli go jakies 4, 5 miesiecy temu..."stara dobra gwardia" ktora ogarniala, wprowadzala super atmosfere na serwer i ludzi bylo zawsze pelno, bo gracze lubia taka atmosfere...Oczywiscie nalegac nie moge...Jest to tylko moja prosba... Bo to co teraz dzieje sie na przykladzie serweru FFA to jest parodia
Spojrzmy nawet przez pryzmat tego ze kiedys o tej godzinie na serwer nie sposob bylo praktycznie wejsc...non stop pelno ludzi i az specow trzeba bylo wywalac...a teraz? Przed chwila patrzylem to gralo 11 osob ;/
jakos kiedys jak bylo fajnie pieknie to nie narzekales ani Ty ani inni na to ze ta dyche trzeba na miecha wydac...Nie chcialbys zeby wrocily tamte czasy?
jakos kiedys jak bylo fajnie pieknie to nie narzekales ani Ty ani inni na to ze ta dyche trzeba na miecha wydac...Nie chcialbys zeby wrocily tamte czasy?
ojjj chciałbym chętnie bym sobie pograł no ale cóż było minęło
Nie mówię tu na swoim przykładzie, bo 10 czy 20 zł to ja wydaję od strzału na jakiś drobiazg, słodycz czy McD jak jestem głodny, ale powiem Wam, że oferta wcale nie jest zachęcająca. Wcale. 10 zł za miesiąc za poadminowanie na - nie szczypmy się - takim sobie serwerze to żadna atrakcja. Grubo bym się zastanowił gdyby cena była za sms 4,88, ew. 6.10 PLN. Wiem że z czegoś trzeba opłacić serwer. I właśnie z tego 6.10 zamiast 10 zł go opłacicie. A jak? A to trzeba myśleć! Znane jest bardzo takie jedno prawo marketingowe. Wielu go nie dopuszcza do myśli, bo są za głupi (np. nasi politycy) ale ono działa. Otóż: zniżenie opłat i podatków zwiększa popyt i sprzedaż. Jeśli obniżycie ceny to na pewno więcej osób się skusi. Myślę że warto. Dlaczego? Nie ma adminów. Właśnie wyszedłem z TP, bo się grać nie dało. Jeden z WH, drugi spamował audio. Be-zna-dzie-ja. Adminka mam nadzieję że to przemyśli, bo teraz, nie owijając w bawełnę, schodzicie na psy.
Reasumując: obniżenie opłat za admina pośrednio doporowadzi do podniesienia jakości serwera i zwiększenia liczby graczy.