Dopiero co obniżył cenę SMS. Trzeba to sprawdzać. Bez przesady przecież nie zejdzie do ceny 3.66 zł. Przy opłacie 10.98 zł SMS jest bardzo dobrze. Wiele osób ma chociaż tyle na koncie i nie musisz wychodzić nawet z domu. Pomniejszenie opłaty SMS do tej ceny jest pomysłowe.
Fakt, wyjdzie. Ale tak prędko 20 osób nie nachapiesz na admina bo np. nie nadają się na tą posadę, nie ogarniają itd.
Co to by było jak by dawało się admina byle komu. Byłby syf, serwer zszedł by na psy a admini by nie ogarniali.
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Nie...Ceny na admina sa dobre... Sa niskie i ludzie powinnni brac...Sęk jest w czym innym...W tym ze jest w cholere czitow ktorzy maja zmienne IP i ban nic nie da bo zrestartuje neta i wbija na nowo...To wkurza adminow i graczy bo nie oplaca sie banowac mozna rzec...
Malitek wiec zwracam sie ENTY raz z prosba o wgranie na serwery puginu ktory umozliwi banowanie cziterow ze zmiennym IP na zawsze...tak aby po zmianie IP nie mogli tak latwo wejsc na serwer...
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 17 razy Wiek: 18 Dołączył: 25 Mar 2009 Posty: 2356 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-05-03, 19:46
Zapełniamy magazyny !
Zgarnij admina !
Z powodu ogromu wolnych miejsc na admina postanowiliśmy zorganizować promocję.
Na jej czas składki na serwery zostały zmniejszone do symbolicznych kwot.
Zapraszamy do skorzystania poprzez złożenia podania w odpowiednich
działach wybranego serwera .
Taka oferta może się już nie powtórzyć
Admin na 1 miesiąc 10zł PRZELEW LUB 10zł98gr SMS LUB 12zł38gr z telefonu stacjonarnego
Admin na 2 miesiące + 1 tydzień gratis 15zł PRZELEW LUB 23zł18gr SMS LUB 24zł76gr z telefonu stacjonarnego
Admin na 3 miesiące + 1 tydzień gratis 20zł PRZELEW LUB 30zł50gr SMS LUB 31zł13gr z telefonu stacjonarnego
OPCJA NA 3 MIESIĄCE JEST NAJBARDZIEJ OPŁACALNA DLA WAS ORAZ DLA NAS
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa