BeeR ]=[ GRAND - Kolejny raz się ośmieszasz z niewiedzy gry w counter strike'a.
Mianowicie kazałeś mi opisać przypadek z wolniejszym chodzeniem postaci. Chcesz ? Masz !
Jak widać na screenie 530 fps :). developer 1, fps_max 1000 i jazda.
Jeżeli wiesz jak wygląda mapa de_westwood to Ci opiszę jak na niej sprawdziłem szybkość postaci.
- Od gilotyny do wózku na kółkach na respie CT, pokonanie takowego odcinka zabrało mi 9.2 s.
2. developer 0, fps_max 100 i jazda !
- Od gilotyny do wózku na kółkach na respie CT, pokonanie takowego odcinka zabrało mi 7.2 s.
Boze o czym wy piszecie xWe ile razy sie jeszcze bedziesz pytal czy zagracie, jak sie bedzie chcialo zalatwic szanownemu "H@" spara to bedziecie grali a nie trzeba po 10 razy pisac "zagramy spara" I po tygodniu pan Black sklada gz jakby wygrali WCG, ehhh szkoda gadac...
jak sie bedzie chcialo zalatwic szanownemu "H@" spara to bedziecie grali
Matzdorf nie rozumie twojej ironi o co Ci chodzi? To może sam weźmiesz i załatwisz ? krytykować jest łatwo... .Tak samo jest z Nemezisem. Plujesz sie a kto mu miał odebrać adma? Malitek miał z Zakoapnego specjalnie wracać czy daro miał kombinować passy do ftp? nie wiem oco Ci chodzi.
daro
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 1077
Wysłany: 2010-01-28, 11:27
Jak to dobrze cieszyć się wygraną:D:D CLOSE
Jeszcze raz gratulacje
_________________ Wiesz Kim Ja Jestem ??
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa