* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
wygrali zasłużenie ale nie można powiedziec że byli lepsi.... zwłaszcza po 1 mapie (ich mapie) pokonując ich zdecydowanie. (7:5 i 6:0.....) później już zero zgrania i samowolka.
daro
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 1077
Nie chodzi o to ze ktos gral slabo itp...tylko na przykladzie Nuke kazdy biegal tam gdzie mial ustalone i tego sie trzymal...pozniej co chwila zmiana.."ja biagne tu, a ty tu" i od razu byla lipa... Ale nie bylo tragicznie
Oj Ven niech ci bedzie ale sam lamiles i nie raz ogladales mi plecy..wiec moglbys nie zabierac glosu...no ale prosze masz okazje sie posmiac pSZeS kabelek...
A tak poza tematem uwazam ze dobrze zagral tylko conTE i szacun dla niego bo niektore akcje byly przednie...