Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 17 razy Wiek: 18 Dołączył: 25 Mar 2009 Posty: 2356 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-07-24, 21:22 Nowa grupa GA - Global Admin
Forum zostało wzbogacone o nową grupa - Global Admin
W tej grupie znajdują się osoby które
~posiadają admina na naszych wszystkich serwerach
~przyczyniają się do rozwoju naszego forum
Każdy kto chce dołączyć do Globalnych Adminów musi spełnić kilka wymogów takich jak:
1. Wiek 16 lat
2. Znajomość zasad ortograficznych
3. Duża aktywność na forum
4. Wspomaganie finansowo forum cs-serwery.pl oraz naszych serwerów gier poprzez przekazywanie co miesiąc 30 zł
5 Mile widziany STEAM oraz mikrofon
6. Posiadać staż na forum oraz serwerach
Ostatnio zmieniony przez Malitek 2009-10-18, 16:51, w całości zmieniany 5 razy
jak dla mnie to są bezsensowne wymogi, Global Admin powinien grac długo na naszych serwerach a nie pierwszy lepszy koleś wejdzie wyda te 40zł i ma admina wszędzie...
jak dla mnie ICT (gra tu od samego początku)
Daro
też chciałbym ale te koszta są troche za duże skoro mam działac na + tego serwera...
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
jak dla mnie to są bezsensowne wymogi, Global Admin powinien grac długo na naszych serwerach a nie pierwszy lepszy koleś wejdzie wyda te 40zł i ma admina wszędzie...
Daro
też chciałbym ale te koszta są troche za duże skoro mam działac na + tego serwera...
No wiesz - na tyle serwerów 40 zł... To i tak "promocja" Sam bym chciał
grałeś ma tych nowych serwerach?! co chwile wchodzi jakiś pajac i robi co chce.
40zł na miecha tak to jest dużo bo niemamy tu łatwego zadania, a serwerów przybywa..
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
grałeś ma tych nowych serwerach?! co chwile wchodzi jakiś pajac i robi co chce.
40zł na miecha tak to jest dużo bo niemamy tu łatwego zadania, a serwerów przybywa..
Grałem na nowych... Haxy itp...
40 zł.? Dla ogarniętych ludzi, którzy długo tu przebywają powinno to być za darmo, albo taniej ;)
@ down
Aby już nie spamować
Zgadzam się
Ostatnio zmieniony przez Dandy 2009-10-18, 15:41, w całości zmieniany 1 raz
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
Daro
w 100% sie zgadzam, nawet nie mam rangi FFA ;x
Proba ja bym glosowal na Ciebie zebys dostal GA
Ostatnio zmieniony przez I co Teraz ? 2009-10-18, 16:09, w całości zmieniany 1 raz
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2009-10-18, 16:32
no ta popieram ICT wejdzie jakis nowy botek wplaci ta kase i co ma na all serwerach admina a ludzie co graja juz bardzo dlugo na serwerach potem beda patrzec i skladac skargi bo nowy botek nie ogarnia
Rozumiem, więc masz narazie jednego... i jedynego kandydata do GA, chyba że wezmiesz kogoś nowego 16latka któremu spasuje wydanie tych 45zł (proossa bodajże chciał wyłożyc 60zł za samo FFA więc....)
admina mam do Grudnia na ffa zgadza się...
Cytat:
Co do wymogów hmm Normalnie wychodzi 45zł
Zmniejszyć do hmm 30 ?
zmniejszałeś tyle chyba jak bierzesz więcej niż na 2 miechy....
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2009-10-18, 19:15, w całości zmieniany 2 razy
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2009-10-18, 19:23
tak jak juz ktos napisal ze GA powinien byc ktos kto gra czesto i dlugo na serwie i sie udziela na forum odwiedza
bo ktos kto jest totalnym dzieckiem CS'a zaplaci te 30 zl na miech i bedzie adminem na all serwach i mod na forum a go nikt nie bedzie znac
Skad: Warszawa