Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 960 Skąd: z Pieszyc
Wysłany: 2010-03-08, 18:13 Newsy dotyczące turnieju.
Miła informacja. Dziś postanowiliśmy zamknąć zapisy do Turnieju CSCenter!
Zgłosiło się 16 z 24 zaproszonych drużyn. Osobiście uważam to za duży sukces Nas wszystkich.
Drużyny biorące udział w turnieju:
- HashJama nonNotus powered by wiaderko.com
- cs-serwery.pl
- LukMAN.pl
- cs4friends.eu
- gamingcrew.pl
- CsNemore.pl
- Jasionka-Cs.pl
- Polska Cyber Liga - pcl.pl
- cs.rutex.pl
- RzeZnia.eu
- AMXMODX czyli AMXX.PL
- CsCenter
- UniversalSoldiers.pl
- Serwer Niezgody
- u kal0h`a
- CS-PUCHATEK.PL
Tematy zostały zamknięte, w razie jakichkolwiek pytań i zmian proszę pisać do mnie na PW. Pamiętajcie, że zmian w teamach możecie dokonywać do oficjalnego losowania grup.
Listę uczestników oraz kontakt z kapitanami drużyn znajdziecie tutaj: Uczestnicy Turnieju CSCenter.pl [http://www.cscenter.pl/uczestnicy_turnieju_cscenter_pl/]
Inne informacje.
Z racji choroby mojej oraz Naszego h@ który odpowiedzialny jest za serwery, stronę turniejową i sponsorów będziemy mieli małe opóźnienie w kwestii ruszenia z turniejem.
W chwili obecnej nie potrafię dokładnie określić jaki będzie to poślizg ale myślę, że pierwsze rozgrywki fazy grupowej wypadną na 20.03 bieżącego roku. Tak jak pisałem już wielokrotnie terminarz zostanie ustalony po losowaniu grup na antenie HSTV. Co do samego losowania myślę, że do 15.03 będziemy znali już grupy i poszczególne rozstawienie teamów.
Proszę all o kontakt na gg(362740)/pw/stim(hzp_92)/fon (726790454). Kto nie potwierdzi, ten wylatuje ... Daro jak chcesz być wpisany, to dodaj swoje steam id i nick.
[ Dodano: 2010-04-07, 13:58 ]
btw. Turniej już niedługo rusza, organizatorzy wzięli się do roboty ;]
[ Dodano: 2010-04-10, 08:37 ]
Grupa A:
Rutex Śląsk
LukMAN
Serwer Niezgody
Rzeźnia EU
Grupa B:
Hash Jama
4Friends
Puchatek
uKaloha
Grupa C:
Tawerna
CS Moralem
Universal Soldiers
Central Shot
Grupa D:
G4G
PCL
CSCenter
"drużyna która dojdzie niebawem"
W ciagu 2 dni zostanie rozmieszony terminarz rozgrywek. Wszelkie infromacje podam na gg wszystkim.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
relacja tak na trzeźwo....
Wiedzieliśmy że to jeden z najtrudniejszych rywali jaki jest w tym turnieju i tak sie okazało, kolesie "wymiatają" to mało powiedziane, 100% info i bardzo dobra celność uniemożliwiła nam przedostanie się gdziekolwiek.
Dla tych co nie wierzą jacy są to pograjcie na ich serwerze.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 960 Skąd: z Pieszyc
Wysłany: 2010-04-19, 14:46
Dokładnie ... Na naszych serwerach dajemy rade, ale w potyczce z innymi to trochę nie wyszło ... ;/ Ale nic gramy by się bawić! Są jeszcze inne mecze ;) Na pewno wyjdziemy na nie skoncentrowani i nie popełnimy tylu błędów. Moim zdaniem drużyna UniversalSoliders jest największym pretendentem do zdobycia pierwszego miejsca na arenie cscenter ;)
hf
IP: 10.128.2.114 / STEAM_0:1:27092662
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa