Sru nie wiem czy Ty jesteś ślepy czy w jakimś innym stanie (ułomności czy używek) ale jest napisane żę diablo mod będzie więc na CH*J piszesz znów o nim ?! WARN !!
co do CoD fajna sprawa lecz nie wiem czy u nas on przejdzie z tymi pluginami jakie mamy ( brak anty neo , lepszego amxbans itp itd) poza tym diablo mod i cod to prawie podobne serwery i na mój gust wystarczy jak na razie jeden taki serwer i się zobaczy czy będzie sporo ludzi przyciągał.
Jail Break jak najbardziej przyciągnie, lecz zawsze musi być na nim admin (ew. na każde zawołanie)
zrobić może serwer aim/awp/fy , dodać serwer only hs ...
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ja od początku byłem i jestem za Jail Break only steam. Dlaczego? Na steam jest o połowę mniej osób bez mutacji, ludzie bardziej wiedzą co mają robić znają dokładnie zasady, i nie piszą "żal" jak zrobią coś nie tak i admin da im slay bądź bana na 5 minut lub po prostu zabije go CT'ek. Dla mnie taki sewer 16-18 slotowy byłby w sam raz, jednak potrzebni byliby bardzo dobrzy admini czyli wdg mnie userzy którzy mieli już admina nie popełniali błędów i są w sieci cs-serwery.pl powyżej 3 miesięcy. Naprawdę gra w Jaila szczególnie nocą daje wiele zabawy. Takie jest moje zdanie i osobiście spójrzcie na serwery z Jail modem taki Puchatek bodajże 32 sloty steam wbić się praktycznie nie da (ja również uważam, że 32 sloty to za dużo) i wiele innych nie będę tutaj podawał więcej nazw nie chce nic umyślnie reklamować.
COD -> nie wiem nie grałem
Szczerze również byłbym za 3x serwerami 6 slotowymi, czyli jeden serwer 6slotowiec only awp map drugi 6slotowiec only aim_map i trzeci 6 slotowiec na kombinacje fy awp aim.
Dla mnie taki sewer 16-18 slotowy byłby w sam raz, jednak potrzebni byliby bardzo dobrzy admini czyli wdg mnie userzy którzy mieli już admina nie popełniali błędów i są w sieci cs-serwery.pl powyżej 3 miesięcy.
kazdy popełnia błedy :D
@apropo wypowiedzi contego
jail break fajna sprawa, jak nie idzie strzelanie na normalnych zasadach moza troche wyloozowac ;p ale minus jest taki ze zawsze od cholery dzieciorów jest na serverach tego typu ;P
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Nie polecał bym 25 slotów na TP, gdyż wtedy będzie tam za duże zamieszanie, polecał bym jednak żeby przerobic go na only Steam. Było by wtedy dużo większe zgranie wśród graczy a nie Non steam'owcy którzy biegają po mapie zamiast klasc/broic pake.
Wiek: 17 Dołączyła: 28 Maj 2010 Posty: 133 Skąd: warszawa
Wysłany: 2010-06-06, 16:13
terq napisał/a:
jednak żeby przerobic go na only Steam. Było by wtedy dużo większe zgranie wśród graczy a nie Non steam'owcy którzy biegają po mapie zamiast klasc/broic pake.
Co ma jedno do drugiego? Wybacz, ale widzę codziennie parę osób ze steam'em któzy w ogóle nie ogarniają i na odwrót - ns którzy są ogarnięci.
Up dobrze gada, a to ma jedno do drugiego ze ogarnieci gracze gdyby chcieli to steam by kupili , a ci ktorzy maja steam a leca ffa zaraz by byli ogarnieci przez innych ludzi ze steam ktorzy potrafią poprowadzic druzyne, a gdy zostanie taki 1 czy 2 na mapie i zaczynają kampic no to az glowa boli od tego. Chociaz czasami caly team terro kampi gdzies w granicach respa przez caly czas zamiast isc klasc pake.
Wysłany: 2010-06-08, 15:33
CSI napisał/a:
ja tez jestem za Jaill i koniec tematu malit zrobi nam taki serwer
Racja
jail jest spoko :D grałem na nim kilka miesięcy temu :D niech zrobi na taki server :)
_________________ "Im dłużej pozwala się kobiecie tęsknić, tym bardziej rośnie miłość."
- Ernest Raupach
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa