Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 17 razy Wiek: 18 Dołączył: 25 Mar 2009 Posty: 2356 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-05-14, 16:37 Domena za sms
Domena za sms Gość mam Ci do zaoferowania domeny .pl lub .com.pl opłacone na rok za jednego sms`a Co to jest domena? Domena jest to adres internetowy np.
cs-serwery.pl fastproxy.pl
Zasady: 1Piszecie do mnie na gg:8494028 (Aktualnie moj status to )
2. Podajecie mi adres domeny jaką chcecie zakupić. Sprawdzam czy jest wolna. Jeżeli jest wolna poproszę o podanie następujących danych:
Imię i Nazwisko:
Ulica:
Kod pocztowy:
Miasto:
Telefon:
E-mail:
PESEL:
Zakaz podawania nie prawdziwych danych.
Na podane dane zostaje wysłana faktura.
Jeżeli nie akceptujesz tych warunków nie mogę Ci sprzedać domeny.
3. Dostajecie ode mnie kod który wysyłacie sms`em
4. Po 10 minutach macie domenę opłaconą na rok :D
Koszt sms`a to 10zł98gr z VAT
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa